FilmRecencies.TV is het enthousiaste initiatief van filmfreak, edelfigurant, marketeer, docent, trainer en business videoproducent Patrick Petersen. Het portal is in 2007 opgericht en kent duizenden unieke en bijzondere recensies van bijzondere films. Daarbij zijn wij vooral benieuwd naar uw en jullie beoordeling per film (ster-rating).

FilmRecensiesTV is een no-nonsense reviewplatform. FilmRecensiesTV verzamelt, schrijft en deelt recensies van films en video’s die niet altijd recent zijn, maar wel het kijken waard zijn. Het zijn de producties die net niet dat grote promotiebudget kregen, wellicht onderschat zijn door het filmpubliek, een verkeerde trailer kende en/of zijn ondergesneeuwd.

Bijzonder eigen wijze

Op geheel eigen wijze worden films besproken en doorgelicht. Onbevangen, origineel en kritisch. De films die uit blik zijn van grote bioscopen en podia, hebben onze voorkeur. Wij  richten ons op bijzondere films die net niet die promotie hebben gehad die zij wellicht wel hebben verdiend.

 

flodder

.TV?

Elke recensie en elke artikel wordt voorzien van videofragmenten, interviews, making of… video’s en ander bijzonder visueel materiaal.

Ook de recensies zelf maken wij zo visueel mogelijk om de sfeer van de film te proeven rondom de teksten.

who am i

Patrick Petersen wie?

Oprichter Patrick Petersen is 100% filmfreak, komt uit een acteursfamilie en heeft als edelfigurant en hobby acteur een bijdragen heeft geleverd aan onder andere de serie Flodder(diverse afleveringen als crimineel of poltie-agent), Who am I van Jackie Chan(als commando), de serie Hertkamp(als consultant), Paul Verhoeven’s Zwartboek(als hoofd-officier) en een commercial voor het Nederlands Filmfestival.

 

HERTEKAMP      

Write a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. Rob van der Zande 12 juni 2008

    Beste Patrick, Ik zag dat je op je site regelmatig YouTube filmpjes plaatst met trailers. Wij van Play Networks, kunnen deze trailers gratis leveren, maar dan in een mooi flash filmpje op je website. Dit staat beter en heeft ook een hogere kwaliteit. Voorbeelden van websites die onze gratis trailer service gebruiken zijn, www.mrmovie.nl, www.skyradio.nl, MSN video, www.movie2movie.nl, www.moviemachine.nl enzovoorts. Mocht U gebruik willen maken van deze service stuurt U mij dan even een emailtje dan geef ik U toegang tot onze database. Ik kan als U dat wilt ook meer informatie toesturen. Met vriendelijke groet, Rob van der Zande rz@playnetworks.net

  2. maaike 11 maart 2009

    ik dacht al waar ken ik je van..

  3. Boobers 10 juli 2009

    Beste Patrick, Wij scoren allebei hoog op Google als op filmrecensies gezocht wordt. Als wij links uitwisselen, scoren wij allebei nog hoger. Interesse? Mijn website is http://www.filmrecensies.net Alvast bedankt!