FilmRecensies.TV: HORROR Rites of Spring(2012): ‘Begint sterk eindigt slecht’+ HD trailer: 5,0

Origineel aan deze horror is het feit dat twee verhaallijnen samenkomen in de film. Een kidnapping van een meisje met vraag om losgeld aan de ene kant en een doorgedraaide boer aan de andere kant. De Rites of Spring daait om het ritueel dat de boer uitvoert door jonge vrouwen op te offeren. Hij ontvoert ze en maakt ze schoon voor..

Gek beest

De boer houdt in zijn kelder het beest dat hij rustig moet houden met het offerritueel. Jonge dames worden hiervoor geslacht. Deze horrorscenes staan in contrast met de actiescenes in soms erg voorspelbare opbouw van het verhaal. Het samenkomen van de verhaallijnen houdt de kijker in spanning en dan vooral als de hoofdrolspelers elkaar kennen. Het beest dat de boer houdt is een lachtertje vooral als deze aan het einde van de film in zijn geheel in beeld komt.

Einde

Regisseur en schrijver Padraig Reynolds wist aan deze B-film geen supereinde te schrijven. Na een gemakkelijke kidnapping en het ontsnappen van de hoofdrolspeelster uit de horror-boerderij komt een ontknopping die.. geen enkel normaal denkend mens snapt.

Bekijk de trailer van Rites of Spring:

http://www.youtube.com/watch?v=FLItlLtqrDU

FilmRecensies.TV: HORROR Rites of Spring(2012): ‘Begint sterk eindigt slecht’+ HD trailer: 5,0

 

Related Article

Write a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.