FilmRecensies.TV: ROMANTISCHE-KOMEDIE The Change-Up(2011): ‘Ryan Reynolds is ook grappig’+ beyond the trailer: 6,5

De stap die acteur Ryan Reynolds maakt van Buried, Green Latern naar de romantische-komedie The Change Up is een grote stap. Reynolds speelt Mitch die opeens van leven ruilt met vriend Dave, gespeeld door Jason Bateman. Mitch is op de hoogtepunt van zijn vrijgezelle leventje, Dave de jonge vader met gezin met vrouw en drie kinderen is een stap verder in zijn leven en lijkt minder gelukkig. 

Flauw

De film The Change-Up draait om een lichaamsverwisseling. Dave wordt Mitch en omgedraaid. Dus ook hun leven wordt letterlijk omgedraaid. Dit geeft voor de kijker hilarische momenten waarin vooral ouders zich zeker zullen herkennen. Vooral de vaders dan. De komedie boeit niet voor de volle 112 minuten en draait heel voorspelbaar uit op een boodschap dat je eigen leven toch het beste is. De Change-Up is grappig en grossiert in een massa aan half-grappige herkenbare situaties van een beginnende, jonge vader en een vader met druk gezin, drukke baan en alles wat daarbij een rol speelt.

Overbodig

Regisseur David Dobkin was ook betrokken bij Fred Claus en Wedding Crashers waar we soms echt konden schateren. The Change-Up heeft dat effect helaas niet en lijkt ook voor steracteur Reynolds een overbodige change.

Bekijk de beyond the trail van The Change-Up

FilmRecensies.TV: ROMANTISCHE-KOMEDIE The Change-Up(2011): ‘Ryan Reynolds is soms grappig’+ beyond the trailer: 5,5

 

Related Article

Write a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.