DraculaUntold-75536

Dracula Untold – van regisseur Gary Shore – is een frisse Dracula-film. Het is niet zozeer meer de man met zwarte cape en lange tanden en slapend in een kist, maar deze keer een held die zijn volk wil redden door een pact te sluiten.. met het kwaad. Het bloeddorstig kwaad dus. De regisseur Gary Shore kennen wij nauwelijks en lijkt alleen nog maar een korte film te hebben gerealiseerd. Voor een eerst lange film, zeker geen slecht debuut. 

dracula-untold

Hoofdrol

Luke Evans – bekend van Furious 6 en de Hobbit – heeft geen Dracula-hoofd. Hij is de leider van een koninkrijk dat door de Turken wordt bedreigd. Als de Turken om 1000 jongens eisen – inclusief de zoon van Vlad (gespeeld door Luke Evans) – wordt het oorlog. Vlad sluit een pact met het kwaad in de vorm van een bloeddorstige vampier. Door het drinken van het bloed krijgt Vlad krachten die hem hele legers doen verslaan.

Gevoel voor drama

De film staat bol van de bloederige gevechten. Het beschermen van het volk wordt heldhaftig verfilmd. Vlad vecht heldhaftig tegen het onderdrukken van zijn volk. De scenes waarinVlad hele legers verslaat als vampier/ bulk vleermuizen is ietwat vergaand in een verder boeiende thriller die een nieuwe en frisse blik geeft.. op het verschijnsel ‘Dracula’.

 

Trailer van de film Dracula Untold in HD

FilmRecensies.TV: THRILLER-AKTIE Dracula Untold ‘Vampier van morele waarde’: 6,5

Related Article

Write a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reacties

  1. Roy 8 januari 2015

    Ik was al blij dat deze vampier niet glinstert in het zonlicht.