Man on a Ledge is een ouderwetse thriller voorzien van humor, aktie en een plot dat wat wenteling kent. De film speelt zich vooral af aan de buitenkant van een hotel waar een ex-politieman op het randje van het gebouw balanceert en balanceert tussen schuldig en .. onschuldig.

Ex-Avatar en ex-politieman

Sam Worthington -speelde de hoofdrol in Avatar- mag urenlang op het randje van een hotel staan. Letterlijk(zie het interview hieronder met Sam) op het randje van een hotel zo een 70 meter boven de grond. Nick Cassidy wordt gespeeld door Worthington en heeft iets te bewijzen. De voorheen politieagent lijkt te zijn bedonderd in zijn werk door wellicht wel collega’s bij het overdragen van een diamant. De diamanteigenaar blijkt meer macht te hebben dan het corps zelf lijkt te in te zien.

Ontsnapping

Worthington ontsnapt op het moment dat hij voor de begrafenis van zijn vader even naar buiten mag. Hij neemt slaat letterlijk zijn broer neer en gaat er vandoor naar een onbekende locatie. Daar blijkt Cassidy iets voor te bereiden wat zijn onschuld moet bewijzen.

De shots, actiescenes en achtervolgingen zijn een actiefilm waardig en het plot kent dusdanige wendingen dat het voor de kijker continu een raadsel blijft. De dialogen hangend uit het raam van een hotel met de blonde politie psychologe gespeeld door de beeldschone Elizabeth Banks(speelt ook mee in The Hunger games 2012) zijn hilarisch.

Man on a Ledge is goed voor anderhalf uur spanning letterlijk op het randje.. van je stoel.

Bekijk het interview met de hoofdrolspeler van Man on a Ledge(2012) in HD:

FilmRecensies.TV: THRILLER-AKTIE Man on a Ledge(2012): ‘Spanning tot aan het randje’:7,0

Related Article

Write a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.