The Bad Lieutenant van de Duitse relatief onbekende regisseur Werner Herzog is een vage film.

Nicolas Cage, Eva Mendes en Val Kilmer spelen in deze dramatische aktiefilm waarin Cage een wel zeer foute politie-agent. De film speelt een verslaafde agent die volledig in een roes door deze film loopt. Omdat dit de verhaallijn ook beïnvloedt zal de kijker dit wel of niet bevallen. De  film heeft een vage sfeer en lijkt soms wat doelloos door het plot te lopen.

Het positieve is dat we wat terugzien van de mystieke Cage zoals we hebben aan het begin van zijn carriere zagen zoals in Wild at Heart en Zandalee.

Het verhaal? Agent Terence McDonagh is een witte zeer foute agent die een moordpartij op een illegaal aanwezig gezin moet zien op te lossen.  De moordpartij heeft plaatsgevonden in een zwarte buurt waarbij Cage een ongeziene gast is. Door zijn verslaving ‘ondervraagt’ hij ‘verdachten’ waarbij hij ze op ludieke wijze van hun dope af helpt. Mendes is zijn vriendin die net als hij door vage acties aan zeer lager wal raakt.

Cage produceerde deze film mee wat zijn casting voor deze rol wellicht wel goed verfijnde. Deze film boeit je of irriteert je.

BEKIJK HIERONDER DE TRAILER VAN  The Bad Lieutenant: Port of Call – New Orleans (2010) met Nicolas Cage

FilmRecensies.TV: beoordeling recensie review AKTIEFILM The Bad Lieutenant: Port of Call – New Orleans (2010) :6,0

http://www.youtube.com/watch?v=o-GpX3TTvrE

Related Article

Write a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.