De Disneyfilm is niet Cage zijn beste. Daarvoor moeten wij ook het kader bekijken van familiefilm met hier-en-daar wat aktie. Toch is de rol van antiheld en tovenaar Balthazar Blake in de The Sorcerer’s Apprentice op zijn lijf geschreven Blake is een vaag historisch figuur dat in zijn toekomst iets uit het verleden moet rechtzetten.

Actieve familiefilm
De soms flauwe familiefilm met een romantisch draadje dat als plot moet doorgaan kan zeker blijven boeien. De vaagheid die Cage op het lijf is geschreven maakt van Blake een leuk karakter dat de jonge Jay Baruchel goed tegenspel geeft. Er zitten veel parallellen in deze aktieve familiefilm vol special effects. Zowel Blake als de jonge Dave (Baruchel) zijn op zoek naar hun ultieme liefde. Hierbij worden ze beiden gedwarsboomd. De ene door geesten en oude tovenaarsconcurrenten, de ander door school, zijn eigen onzekere karakter en ….

Niet Cage zijn beste film, maar wel een nette Disneyfilm die ook 2010 alles in zich heeft. Het verzamelen van stroombanen om zo een gebundelde kracht van flinke stroom te genereren maakt de film wel wat over de top.

FilmRecensies.TV: beoordeling recensie review AKTIEFILM The Sorcerer’s Apprentice(2010) ‘De vage Cage is een echte familiyguy’: 6,0

BEKIJK HIERONDER DE TRAILER VAN  The Sorcerer’s Apprentice(2010) in HD

http://www.youtube.com/watch?v=9VZllR44gdA

Related Article

Write a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.