Jackie Chan is meester in het doen van creatieve stunts en meester en de moreel juiste vechtfilms. Na vele jaren in Hong Kong ‘elke straatsteen’ te hebben gefilmd, heeft Chan succesvol de oversteek gemaakt naar Hollywood. De familiefilm The Spy Next Door is niet van de spanning en humor die Rush Hour 3 kent. Chan heeft groots tegenspel nodig en dat biedt deze familie- en kinderfilm niet altijd. 

Bob Ho (Jackie Chan) is geheim spion en biedt zichzelf bij wijze van dekmantel aan als kinderoppas voor de kinderen van zijn vriendin. Zijn geheim spion-zijn in rust duurt niet lang, Ho wacht al snel een nieuwe klus als een van de kinderen per ongeluk een geheime formule download van een Russische terrorist. Zijn vriendin Gillian kan de situatie niet waarderen, vooral niet als de kinderen de ‘saaie’ Bob Ho bijstaan in het oplossen van deze zaak.

The Spy Next Door is een kinder- en familiefilm in de lijn van Spy Kids en moeten wij ook als niet meer dan een vermakelijke familiefilm zien. Chan lijkt het ideale filmkarakter te hebben gevonden en kan nog jaren mee in dit genre.

FilmRecensies.TV: beoordeling recensie review FAMILIEFILM T The Spy Next Door  :6,0

BEKIJK HIERONDER DE TRAILER VAN  The Spy Next Door met Jackie Chan in HD:
http://www.youtube.com/watch?v=X9CTx4hsa9c

Hieronder een interview met Jackie Chan bij de premiere (in het Chinees en Engels):

Related Article

Write a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.