[ratings]

FilmRecensies.TV:HORROR DRAMA review, recensie en beoordeling Parasomnia (2008):7.5

parasomnia_gp_publicity-poster.png

Parasomnia is een slaapziekte. Parasomnia is niet zo erg als in deze ‘romantische’ horror-drama uitgebeeld, maar kan voor velen wel een nachtmerrie zijn.

Zo ook voor hoofdrolspeelster Laura Baxter (de nog onbekende Cherilyn Wilson) in deze horror.  

Mental hospital

Parasomnia is geen slechte horror-release of.. film in zijn genre. In een ‘mental hospital’ hangt seriemoordenaar, hypnotiseur en boekwinkel-eigenaar Byron Volpe (een rol van de bekende Patrick Kilpatrick) opgesloten aan de kettingen. Een ruimte naast hem ligt de mooie, blonde Laura Baxter die door haar ziekte Parasomnia helaas maar enkele momenten per dag wakker is. In de vele dromen die zij heeft verschijnen berichten van de indringende Volpe. Deze horror-boodschappen maken haar als ze wakker is tot een opgedrongen en uitvoerende moordenaar. Danny Sloan (talentvolle, jonge acteur Dylan Purcell met ervaring opgedaan via de serie CSI)  heeft een zwak voor de mooie Laura en ontvoert haar uit het ziekenhuis. In de armen van Sloan lijkt zij verlost van de invloed van Volpe.

Parasomnia kijkt als film goed weg gezien het goede spel van de hoofdrolspelers als ook het tempo en de aankleding van de film. Naar bekend wel in Duitsland in de bios geweest, niet in Nederland. Naar de videotheek rennen dus.

De officiele trailer van Parasomnia (2008)

http://www.youtube.com/watch?v=-tO583ORAfQ

Related Article

Write a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.