FilmRecensiesTV review:

Je zou het niet zeggen, maar Reese Witherspoon is de 40 gepasseerd en speelt niet langer zomaar een verliefde twintiger die verdwaald raakt in haar eerste serieuze relatie. Alice – zoals Witherspoon in de romantische comedy Home Again heet, is toch echt in deze film een ‘single mom’.

 

 

Het verhaal draait om een net gescheiden moeder die verhuisd naar Los Angeles om in het huis te wonen van haar beroemde, overleden vader.

IMDB over Home Again (2017):

Life for a single mom in Los Angeles takes an unexpected turn when she allows three young guys to move in with her.

Het verhaal draait om relaties

In de opening scene zien we moeder Alice het moeilijk hebben met haar 40e verjaardag. Haar twee dochters troosten de jonge moeder. Als na haar feestje een aantal vrienden blijven hangen en de moeder – een bekende actrice – ontmoeten blijven zij als filmmakers fan te zijn. Als moeder Alice verliefd raakt op de veel jongere Harry. Als de ex van Alice, Austin, tracht de oude relatie nieuw leven in te blazen, lijkt de single mom voor een lastige keuze te staan.

Een RomCom plusplus

De ervaren actrice Reese Witherspoon lijkt vooral thuis in romcoms. Ze is niet alleen een herkenbaar gezicht in de bekendere romantische, komische films, maar is inmiddels uitgegroeid tot de koningin van de romcoms en weet het genre overtuigend op het witte doek te projecteren, zonder de kijker echt  te vervelen. Voor Witherspoon  is het nog heel lang ‘Home Again’.

 

 

 

 

Video & foto

4 video 2 foto

Write a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.