FilmRecensiesTV review:

Rememory is een opvallende film die steeds meer op de toekomstige waarheid lijkt te gaan lijken. IMDB zegt over de film:

The widow of a wise professor stumbles upon one of his inventions that’s able to record and play a person’s memory.

Rememory review: science-fiction met vleugje Game of Thrones

Opvallende cast

In het kort gaat het om een vinding waarmee je terug kunt kijken in je geheugen en dit eventueel opslaan op een speciaal medium. Hoofdrolspeler en drager van de film is Peter Dinklage. Dwerg Dinklage is tevens opvallend en dan door zijn lengte. We kennen hem uit de Avengers films en de serie Game of ThronesSam Bloom (gespeeld door Peter Dinklage) is gefascineerd door ‘ uitvinder ‘ Gordon Dunn, Dunn wordt gespeeld door acteur Martin Donovan en is bekend van series als Beyond en The Dead Zone.   Daarbij kent deze film een regisseur  Mark Palansky die in de filmregie niet heel actief is.

Movie - Rememory - 2017 Cast، Video، Trailer، photos، Reviews، Showtimes

IMDB zegt ook: 
Gordon Dunn, a famed scientific pioneer, is mysteriously found dead just after the unveiling of his newest work, a groundbreaking device able to extract, record and play a person’s unfiltered memories. After his death, Gordon’s reclusive wife, Carolyn, delves deeper into her own private world when a mysterious man shows up claiming to be from Gordon’s past. With questionable motives he takes the machine and uses it to try and solve the mystery, beginning an investigation of memories that lead him down a path of guilt, grief, and betrayal to an unexpected answer.

Een verhalende reconstructie

Dunn wordt dood gevonden in zijn kantoor. Sam Bloom is nieuwsgierig naar de reden voor zijn dood en zoekt zijn geheimzinnige weduwe op om achter eventuele motivaties voor het vermoorden van de dokter te komen. Dit leidt logischerwijs tot het opzoeken van zijn vroegere en huidige patiënten. De kijker wordt meegenomen langs eventuele moordenaars en een boeiende, visuele reconstructie door graficus Bloom.

Rememory' Trailer: Peter Dinklage Unlocks The Truth

Dus?

Rememory is een originele thriller met sterke rol van Dinklage. Het lijkt voor een doorbraak in een aannemende hoofdrol waarbij zijn postuur onderschikt is aan het acteerwerk. Het plot kent opvallende ontknopingen, maar zakt teveel weg in de traagheid en het klassieke spel om ‘ eigen rechter ‘ te willen spelen.  De thriller draait in zijn kern om issues die wij – gezien de technologische ontwikkelingen – steeds vaker zullen gaan meemaken en daarom is het kijken van deze film zeker de moeite waard.

 

Video & foto

3 video 2 foto

Write a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.