FilmRecensiesTV gaat een grote, professionele stap nemen en de boel restylen. Een nieuw logo, een betere mobiele ervaring en nieuw visueel ontwerp gaat FilmRecensiesTV aan een totaal nieuwe smoel helpen. Daarbij behouden wij de visuele benadering Рzoals dit sinds de oprichting in 2007 Рbij FilmRecensiesTV hoort. 

 

 

Gebruiker en de echte filmfreak staat centraal

In de nieuwe aanpak zullen wij de bijna 1000 recensies/reviews moeten “omkatten” in nieuwe templates. De recensies zullen scanbaar worden gemaakt, ook op de mobiele versie. Daarbij plaatsen wij zoveel mogelijk nieuwe, versie visuals en video’s bij de filmreviews. Naast het oordeel dat onze recensenten geven, kunnen jullie bezoeker wederom de films snel van een sterren-beoordeling voorzien. Daarbij wordt het mogelijk om eenvoudig jouw eigen recensie in te dienen. Ook gaan wij de IMDB-koppeling gebruiken om basisinformatie per film te importeren. Wij blijven zoeken naar speciale films, speciale trailers en speciale inzichten!

Daarbij komen wij in in Nieuws-sectie met opvallende weetjes en feiten.

 

Wij blijven markante, vaak vergeten films uit blik, recenseren en hopen de doorgewinterde filmfreak te kunnen blijven verrassen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Article

Write a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.